Restaurant Casa Bolta Rece Iasi
Recomandari gastronomice
Crama
Retete Bolta Rece


Cont client
E-mail:
Parola:

               

Inscrie-te acum!

Retete
 Ciorba de potroace

 Ostropel de pui

 Pui umplut

 Ciulama de pui cu ciuperci si smantana
Ingrediente
1 buc piept pui, 2 cutii ciuperci, 300 g smantana, 3 linguri faina, sare, piper, ulei, patrunjel si apa

Mod de preparare
Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust) Uleiul se freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apoi apa, frecandu-se rapid pana creste (subtire sau gros dupa preferinte). Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se adauga piper si sare dupa gust. E foarte bun cu mamaliguta si un vin sec rosu.


 Sarmale batranesti

 Parjoale moldovenesti

 Saramura de crap romanesc

 Bulz ciobanesc