Restaurant Casa Bolta Rece Iasi
Recomandari gastronomice
Crama
Retete Bolta Rece


Cont client
E-mail:
Parola:

               

Inscrie-te acum!

Retete
 Ciorba de potroace

 Ostropel de pui
Ostropel de pui Ingrediente
1 pui, 1 capatana usturoi (7-8 catei usturoi), 1 lingura faina, 1 ceapa tocata marunt, 500 gr unt (margarina), 1 lingurita boia dulce, 150 ml vin alb, 50 gr pasta tomate, sare, piper, 1 lingurita zeama de lamaie

Mod de preparare
Puiul se taie bucati potrivite, se condimenteaza si se inabusa in grasime. Se adauga ceapa si se lasa la inabusit 10 minute, se adauga zeama de lamaie, dupa care se presara faina si se amesteca energic. Se toarna vinul si restul ingredientelor, se completeaza cu putina apa si se fierbe 15 minute, amestecand din cand in cand.


 Pui umplut

 Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

 Sarmale batranesti

 Parjoale moldovenesti

 Saramura de crap romanesc

 Bulz ciobanesc