Rezervare
Str. Rece, Nr. 10, Iasi, Romania +40 - 232 - 212 255

MasaRezervare
  Testimoniale

  Ștefan Hrușcă
  “Revin cu drag la Bolta Rece după ani de zile și găsesc mereu același aer cald, primitor și îmbietor la tihnă și liniște. Timpul Ieșilor este mai bogat cu acest loc peste care sunt convins că nu se va așterne praful vremii niciodată.” (iunie 2012)
  Ștefan Hrușcă
  Victor Rebengiuc
  "A trebuit să treacă o viață de om ca să ajung la Bolta Rece.Sunt fericit că am ajuns, că l-am cunoscut pe domnul Mihai și pot să mă întorc acasă fericit. Vă mulțumesc mult și-mi doresc o grabnică revenire!" (februarie 2002)
  Victor Rebengiuc
  Vasile Blaga
  “Târziu, în septembrie 1997 am cunoscut cu adevărat capitala Moldovei. Tot atunci, am avut ocazia să vin pentru prima dată aici! Revin cu mare plăcere, pentru că faceți parte din ceea ce înseamnă cu adevărat Iașiul! Vă doresc tot ce este mai bun în lume! Dar vă doresc în primul rând sănătate și cât mai mulți studenți ca și clienți!” (martie 2010)
  Vasile Blaga
  Alexandru Jula
  "Vin în Iași de mai bine de 50 de ani și de fiecare dată poposesc la Bolta Rece! Îmi face tare bine acest popas și-mi voi păstra veșnic acest obicei, mai ales că de câte ori plec din Iași mi se face dor de Bolta Rece... Sunt aici, și totuși simt că începe să-mi fie un dor nebun de Bolta Rece..." (martie 2006)
  Alexandru Jula
  Ana Blandiana
  “Singurul loc în care îndrăznesc să mă simt colegă cu Eminescu și Creangă este acest vad al fericirilor pământene care sunt date și poeților, această Boltă Rece pe sub arcurile căreia reușesc să treacă și gloriile efemere și posteritățile fără sfârșit.” (decembrie 2004)
  Ana Blandiana
  Mariana Nicolesco
  Fericită să mă aflu pentru prima oară la Bolta Rece! Îmbrățisez cu drag vechile tradiții ale Iașiului și vă doresc tuturor numai fericire! (iunie 1997)
  Mariana Nicolesco
  Nicolae Manolescu
  "Puține locuri din țară sunt mai celebre decât Bolta Rece. De câte ori mă aflu aici am impresia că… beneficiez eu însumi de spiritul celor care, încă de acum bune secole, au trecut pe la Bolta Rece. Mănânc și beau cu gândul la ei. Bolțile de piatră stau deasupra mea cum au stat deasupra atâtora și atâtora înaintași. Ieri, ei, astăzi, noi trecem pe la Bolta Rece. Bolta Rece rămâne veșnică privind la trecerea timpului." (martie 2001)
  Nicolae Manolescu
  George Pruteanu
  “După mulți ani petrecuți în Iași, nu pot trece pe la Bolta Rece fără o plăcută strângere de inimă. Fie, în veci, acest local, plin de voie bună!” (octombrie 1999)
  George Pruteanu
  Ileana Stana Ionescu
  “Colectivului restaurantului Bolta Rece toată prețuirea și admirația! Ne-am simțit minunat în frumoasa capitală culturală a Moldovei și ne-am amintit nenumăratele momente încărcate de frumusețe și istorie ale acestui pământ! Să fiți sănătoși și să cinstiți cu aceeași ospitalitate locul acesta binecuvântat!” (mai 2004)
  Ileana Stana Ionescu
  Anca Pandrea și Iurie Darie
  "Boltă rece dar inimă caldă, ca totdeauna caldă!" (iulie 2006)
  Anca Pandrea și Iurie Darie